over sabine

over sabine

de communicatiekameleon

communicatie + ladyspeaker

Inlevingsvermogen, ervaring en een passie voor mensen maken mij tot een communicatieadviseur pur sang. Ik zet enthousiast samenwerkingstrajecten op, voor zowel profit als non-profit organisaties en sta voor een goede analyse èn uitvoering van de opdracht.

Als ladyspeaker concentreer ik me op het presenteren van evenementen, zoals een modeshow, festival of de landelijke korfbalfinale in Ahoy.  Als zelfstandige heb ik zelf de touwtjes in handen en draai ik mijn hand niet om voor een strakke planning en plezier in het werk. Kernwoorden die in al mijn werkzaamheden terugkomen zijn: lef, enthousiasme, humor en.......koffie!

Achtergrond

Na de sportacademie in Zwolle en mijn opleiding voor Toerisme en Verkeer in Breda, ben ik aan de slag gegaan als persvoorlichter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Gezien mijn opleidingen een niet voor de hand liggende keuze, maar destijds wel te combineren met mijn (top)sportcarrière. Vervolgens werd ik hoofd PR & Communicatie bij welzijnsorganisatie Stichting MOOI in Den Haag (momenteel onderdeel van de stedelijke welzijnsstichting Xtra). Sinds augustus 2011 run ik mijn eigen bedrijf en doe ik vooral dingen waar ik blij van word.