Welkom

sabine talks about ...

Lancering Delft.business #1

De lancering van ons zakelijke platform Delft.business is een feit. Jeetje Nannette Verschoor en Dennis Wiegman, wat hebben we daar met z'n allen hard aan gewerkt de afgelopen maanden. Mooi om alle enthousiaste reacties te ontvangen. Op naar een prachtig nieuw avontuur. Mocht je me zoeken; bel me of kijk op de website van Delft.business waar ik mee bezig ben. Nu eerst nagenieten!

Delft.business #1
F
oto: Alyssa van Heyst

The day after Kabaal Fataal

Wauw, wat een ontzettend gave afsluiting van Kabaal Fataal met Yorick Heerkens, Terts Brinkhoff en Guido Spek. Alle acts van Haags Theaterhuis (Andrea, Mies & Arie, Myrthe, Festen, Alice in wonder, wonder, Wonderland), alle vrijwilligers, gidsen en prachtige locaties en hun eigenaren, ontzettend bedankt voor dit prachtige avontuur!

Bekijk hier alle prachtige foto's van fotograaf @Jacques Rijnsburger

Kabaal Fataal

Maanden bezig geweest met Kabaal Fataal, maar over een paar nachtjes, op vrijdag 10 juni, is het eindelijk zo ver! Geniet van een theateravontuur door de binnenstad van Den Haag. Op zeven onverwachte locaties treden amateuracteurs op. Online verkoop is gesloten, maar er zijn nog kaartjes aan de deur te kopen. Zorg dat je erbij bent en laat je voor de leeuwen gooien #wrauwww

Pagina's